Celková bílkovina v moči |
Komponenta: | Protein celkový |
Jednotka: | mg/l |
Materiál: | Moč |
Odběr do: | Sklo nebo plast bez úpravy |
Odebírané množství: | 5 ml |
Pokyny k odběru: | Přednost má stanovení ve zbírané moči (sběr bez konzervačních látek). |
Maximální doba do zpracování: |
Referenční meze: |
S | Věk od | Věk do | DRM | HRM | Jedn. | Další údaje |
0D | 99R+ | 0 | 119 | g/l | od 7 do 12 |
Stabilita při 20-25 °C: | 2 den |
Stabilita při 4-8 °C: |
Provádíme: |
Rutinní vyšetření: | Pondělí až pátek |
Statimové vyšetření: | Pondělí až pátek |
Pokyny pro pacienty: |
Návod: 8 Pokyny pro odběr vzorku moče |
Pokyny pro oddělení: |
Informace k metodě: |